met praxis Zeist krijg je echt alles voor elkaar

het assortiment

verf
verf
elektra
elektra
behang
behang
verlichting
verlichting
sanitair
sanitair
vloeren
vloeren
bouwmaterialen
bouw-materialen
meubelen
meubelen
klimaat
klimaat
gereedschap
gereedschap
tuin
tuin
raamdecoratie
raam-decoratie
hout
hout
keukens
keukens

zonwering

Wordt een mooie dag nog mooier.

De zon is fijn, maar soms is het fijn om even in de schaduw te kunnen zitten. Bij Praxis vindt u een uitgebreid assortiment aan buitenzonwering.Voor terras-, vensterzonwering en markiezen heb je de keuze uit 18 doekkleuren. Voor de screens zijn er 5 kleuren glasvezeldoeken.

Hoe bestellen?

Terras- en zonwering, screens, markiezen en rolluiken zijn op bestelling leverbaar. U kunt daarvoor in elke vestiging van Praxis terecht. Daar vindt u ook een folder met meetinstructies. De levertijd is ongeveer tien werkdagen. Alle producten worden geleverd met een duidelijke handleiding. En u krijgt 3 jaar garantie.

Maatwerk raamdecoratie en kant-en-klaar gordijnen

Bij Praxis Zeist wordt een uitgelezen collectie gordijnstoffen getoond, onder andere 101 Woonideeën dessins. Vul het bestelformulier in en laat uw gordijnen op maat maken!
Kant-en-klaar gordijnen neemt u zo uit het schap, meteen mee naar huis! Uiteraard vindt u bij Praxis alle bevestigingsmaterialen en gordijn accessoires.

Sencys raamdecoratie.

De nieuwe Sencys raamdecoratie collectie is jaloersmakend mooi! Kies uit roljaloezieën, rolgordijnen, lamellen en nog veel meer.

 • openingstijden praxis Zeist

  geopend
  maandag-vrijdag
  9.00 tot 21.00 uur
  zaterdag
  9.00 tot 18.00 uur
  zondag 12.00 tot 17.00 uur

 • aanbiedingen

  Kijk voor extra aanbiedingen op Praxis.nl. en meldt U aan voor de nieuwsbrief zodat U altijd op de hoogte bent van de laatste aanbiedingen.
 • praxis cadeaukaart

  cadeaukaart

  Een cadeaukaart is te activeren tot € 250,00 en zit verpakt in een bijpassende enveloppe.