met praxis Zeist krijg je echt alles voor elkaar

het assortiment

verf
verf
elektra
elektra
behang
behang
verlichting
verlichting
sanitair
sanitair
vloeren
vloeren
bouwmaterialen
bouw-materialen
meubelen
meubelen
klimaat
klimaat
gereedschap
gereedschap
tuin
tuin
raamdecoratie
raam-decoratie
hout
hout
keukens
keukens

verlichting

Klassiek of nostalgisch.

Kiest u voor een lamp die vooral warmte en geborgenheid uitstraalt, of kiest u een dertiger jaren lamp? Bij Praxis vindt u het.

Rustiek, exotisch en mix & match.

Er zijn ook hanglampen die een exotische sfeer in huis brengen, kijk bijvoorbeeld naar onze pendel Rustiek. En houdt u van een heel eigen mix & match stijl, dan heeft u vast wel een plekje voor pendel Kraal.

Elke ruimte de juiste sfeerverlichting.

Met de juiste hanglamp creëert u sfeer, verlicht u de ruimte. Boven de eettafel, boven de salontafel of als basisverlichting in slaapkamer of werkkamer.

Decoratieve sfeerverlichting.

Praxis heeft de kernwaarden kwaliteit en decoratief hoog in het vaandel staan. U kijkt immers soms jarenlang tegen de lamp van uw keuze aan. Hoewel de prijs zó scherp is, dat u gerust eens kunt variëren.

Verlichting voor elke woning.

Kroonluchters zijn echte blikvangers in het assortiment verlichting. Of het nu gaat om een klassiek model zoals Kroonluchter Vienna, of om een moderne variant zoals de bijzondere 15-lichts hanglamp ‘Draad’.
Er zijn van die plekken in huis, die net een beetje extra verlichting kunnen gebruiken. Hieronder vind u een selectie van verlichting voor tafel of bureau.

Verlichting, functie en vormgeving

Alle lampen zijn met zorg ontworpen en uit hoogwaardig materiaal vervaardigd. Van een superstrakke combinatie met staal en glas tot een nostalgisch Tiffany ontwerp.

 

Bekijk hieronder een panorama foto van de verlichting

 • openingstijden praxis Zeist

  geopend
  maandag-vrijdag
  9.00 tot 21.00 uur
  zaterdag
  9.00 tot 18.00 uur
  zondag 12.00 tot 17.00 uur

 • aanbiedingen

  Kijk voor extra aanbiedingen op Praxis.nl. en meldt U aan voor de nieuwsbrief zodat U altijd op de hoogte bent van de laatste aanbiedingen.
 • praxis cadeaukaart

  cadeaukaart

  Een cadeaukaart is te activeren tot € 250,00 en zit verpakt in een bijpassende enveloppe.