met praxis Zeist krijg je echt alles voor elkaar

het assortiment

verf
verf
elektra
elektra
behang
behang
verlichting
verlichting
sanitair
sanitair
vloeren
vloeren
bouwmaterialen
bouw-materialen
meubelen
meubelen
klimaat
klimaat
gereedschap
gereedschap
tuin
tuin
raamdecoratie
raam-decoratie
hout
hout
keukens
keukens

Sanitair

Voor je badkamer of toilet vind je een gevarieerd en trendy aanbod accessoires. Deze accessoires zijn ideaal om je badkamer eenvoudig een verrassende make-over te geven. Van kraan tot regendouche Kies uit een uitgebreid assortiment kranen, van klassiek, tot modern. Daarnaast is het aanbod toiletbrillen vernieuwd. Bovendien heeft Praxis nu ook regendouches (stortdouches) toegevoegd aan haar assortiment.Badkamermeubelen. Stel zelf je badmeubel samen met het uitgebreide badmeubelprogramma van Praxis! Keuze uit Allibert, Plieger en Sphinx. Kies uit een enkele of dubbele wastafel, spiegel met of zonder verlichting, spiegel met toiletkast en diverse kolomkasten. De meeste meubelen zijn voorgemonteerd en voorzien van softclose systeem.

Prijzen en opstellingen
Per badmeubel vind je een uitgebreide folder met prijzen en alle mogelijke opstellingen!

Het is een fabel dat een badkamer waar je blij van wordt, niet budgetvriendelijk kan zijn. Met de juiste badkamer-accessoires kom je met weinig kosten tot een topresultaat. Stem je accessoires af op de kleur van je tegels, dan heb je al snel een trendy badkamer!
Ook douche-, bad-, keuken- en toiletkranen zijn er in elke prijsklasse te verkrijgen. Denk hierbij aan de eigen merk kranen, Plieger en Grohe.

 • openingstijden praxis Zeist

  geopend
  maandag-vrijdag
  9.00 tot 21.00 uur
  zaterdag
  9.00 tot 18.00 uur
  zondag 12.00 tot 17.00 uur

 • aanbiedingen

  Kijk voor extra aanbiedingen op Praxis.nl. en meldt U aan voor de nieuwsbrief zodat U altijd op de hoogte bent van de laatste aanbiedingen.
 • praxis cadeaukaart

  cadeaukaart

  Een cadeaukaart is te activeren tot € 250,00 en zit verpakt in een bijpassende enveloppe.