met praxis Zeist krijg je echt alles voor elkaar

het assortiment

verf
verf
elektra
elektra
behang
behang
verlichting
verlichting
sanitair
sanitair
vloeren
vloeren
bouwmaterialen
bouw-materialen
meubelen
meubelen
klimaat
klimaat
gereedschap
gereedschap
tuin
tuin
raamdecoratie
raam-decoratie
hout
hout
keukens
keukens

Meubelen

garderobekast of eettafel

Garderobekasten, tafels en klein meubelen vind je bij Praxis. Kies je garderobekast uit ons assortiment of laat je Storemax garderobekast op maat ontwikkelen. Met de Metro kastenserie stel je zelf je garderobekast samen.

 

maatwerk schuifdeuren en kastinterieurs

Storemax is een compleet schuifdeursysteem op maat. Er is volop keuze uit stijlvolle paneel-, glas- of spiegeldeuren, passend bij jouw wensen. De schuifdeuren worden geleverd inclusief boven- en onder rail, deurbeslag. Kastinterieurs zijn apart verkrijgbaar. Landelijke schuifdeuren Een populaire variant is de landelijke schuifdeur, verkrijgbaar in wit, ivoor of agaat grijs.

 

creëer je eigen steigermeubel

Door de vele verschillende steigeronderdelen zijn er allerlei vormen en verbindingen te maken. Er zijn rechte hoeken, schuine hoeken, t-splitsingen, bochten, maar ook muurbevestigingsplaten of wielen. De daarbij behorende stangen zijn verkrijgbaar in aluminium of verzinkt staal (100 cm of 200 cm). Ook zijn er s-haken verkrijgbaar, die los aan de stangen bevestigd kunnen worden. De koppelstukken draai je vast aan de stangen m.b.v. een inbus.

 

nieuwe trend: steigermeubelen

Al een tijdje actueel, steigerhout. Je ziet het regelmatig toegepast worden in de woonbladen. Denk hierbij aan meubels gemaakt van steigerhout, zowel geschikt voor binnen als buiten. Maar ook wanden afgewerkt met steigerhout, onbehandeld of geschilderd in een mooie zomerse tint.

 • openingstijden praxis Zeist

  geopend
  maandag-vrijdag
  9.00 tot 21.00 uur
  zaterdag
  9.00 tot 18.00 uur
  zondag 12.00 tot 17.00 uur

 • aanbiedingen

  Kijk voor extra aanbiedingen op Praxis.nl. en meldt U aan voor de nieuwsbrief zodat U altijd op de hoogte bent van de laatste aanbiedingen.
 • praxis cadeaukaart

  cadeaukaart

  Een cadeaukaart is te activeren tot € 250,00 en zit verpakt in een bijpassende enveloppe.