met praxis Zeist krijg je echt alles voor elkaar

het assortiment

verf
verf
elektra
elektra
behang
behang
verlichting
verlichting
sanitair
sanitair
vloeren
vloeren
bouwmaterialen
bouw-materialen
meubelen
meubelen
klimaat
klimaat
gereedschap
gereedschap
tuin
tuin
raamdecoratie
raam-decoratie
hout
hout
keukens
keukens

Keukens

 

de keuken het hart van je woning

Je hoort en ziet het keer op keer: in de keuken wordt echt geleefd. Van elke investering in je keuken heb je dus optimaal plezier. Van een mooie keukenkraan of nieuwe spoelbak knapt je oude keuken al heel goed op. Wil je het groter aanpakken, dan kun je denken aan vervanging van je keukenwerkblad. En als je denkt aan een compleet nieuwe keuken dan moet je echt even kennismaken met onze zeer scherp geprijsde Kult keukens! Je zult ziet, ook met een beperkt budget is keukenplezier binnen handbereik.

keukenwerkbladen

Keukenwerkbladen zijn er in verschillende soorten materialen. Het bekendste zijn de werkbladen van spaanplaat of watervast verlijmd multiplex met een kunststof afwerking (Duropal). Deze keukenwerkbladen zijn verkrijgbaar in tientallen kleuren, variërend van tijdloos tot trendy. Bijvoorbeeld een houtmotief of een motief van een (graniet)stenen of marmeren werkblad. Daarnaast zijn er natuurlijk ook massief houten werkbladen of massief stenen werkbladen.

 • openingstijden praxis Zeist

  geopend
  maandag-vrijdag
  9.00 tot 21.00 uur
  zaterdag
  9.00 tot 18.00 uur
  zondag 12.00 tot 17.00 uur

 • aanbiedingen

  Kijk voor extra aanbiedingen op Praxis.nl. en meldt U aan voor de nieuwsbrief zodat U altijd op de hoogte bent van de laatste aanbiedingen.
 • praxis cadeaukaart

  cadeaukaart

  Een cadeaukaart is te activeren tot € 250,00 en zit verpakt in een bijpassende enveloppe.