met praxis Zeist krijg je echt alles voor elkaar

het assortiment

verf
verf
elektra
elektra
behang
behang
verlichting
verlichting
sanitair
sanitair
vloeren
vloeren
bouwmaterialen
bouw-materialen
meubelen
meubelen
klimaat
klimaat
gereedschap
gereedschap
tuin
tuin
raamdecoratie
raam-decoratie
hout
hout
keukens
keukens

Hout

Het juiste materiaal voor uw klus vindt u bij Praxis. Hout in alle soorten en maten: timmerhout, MDF, meubelpanelen, deuren, latten en balken waarmee u naar hartelust aan de slag kunt. Ook voor uw tuinhout zult U zeker bij Praxis slagen. Zowel gimpregneerd als hardhouten palen, schermen, planken en tegels zijn in ruim voldoende mate aanwezig.

FSC hout

Voor een milieubewuste keuze, kunt u bij de aankoop van tuinhout op de volgende punten letten: -Kies voor iedere toepassing de meest geschikte houtsoort. -Kies verantwoord geproduceerd hout. Hout met het FSC-keurmerk komt gegarandeerd uit duurzaam beheerde bossen. -Koop je geïmpregneerd hout, kies dan voor een product met het KOMO-keur. -Dat voldoet aan de Nederlandse gezondheids- en milieunormen. -Verleng de levensduur van het hout door het goed te onderhouden.

Bouw benodigdheden

Voor het grote werk vindt u bouwmateriaal zoals cement en beton, gietvloeren, egalisatiemortel, betonblokken en bijvoorbeeld tegellijmen, mengkuipen en gereedschap.

Vakmanschap is meesterschap!

 

 • openingstijden praxis Zeist

  geopend
  maandag-vrijdag
  9.00 tot 21.00 uur
  zaterdag
  9.00 tot 18.00 uur
  zondag 12.00 tot 17.00 uur

 • aanbiedingen

  Kijk voor extra aanbiedingen op Praxis.nl. en meldt U aan voor de nieuwsbrief zodat U altijd op de hoogte bent van de laatste aanbiedingen.
 • praxis cadeaukaart

  cadeaukaart

  Een cadeaukaart is te activeren tot € 250,00 en zit verpakt in een bijpassende enveloppe.